23. jan. 2020, kl. 15.45

Artist Talk
RMC, A118

Så er det nye rmc.dk oppe at flyve og du befinder dig lige nu på det nye intranet. Vi håber du kan lide hvad du ser?

Online infomøde: Tirsdag 9. november

Online infomøde: Tirsdag 9. november
Deltag på Zoom og bliv klogere på RMC's bachelor- og solistuddannelser med ansøgningsfrist 1. december.
Nyhed

Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) afholder årets informationsmøde om optagelse på bacheloruddannelserne og solistuddannelserne online på Zoom.

Hvert programpunkt på infomødet tirsdag 9. november kl. 17-19 afholdes som sit eget webinar på Zoom, hvor du vil møde de uddannelsesansvarlige og få mulighed for at stille spørgsmål til nuværende studerende.

Webinarene afholdes to gange samme aften, første gang på dansk og anden gang på engelsk.

Klik her for program og Zoom-links til online infomødet.

 

RMCs bachelor- og solistuddannelser med studiestart august 2022 åbner for ansøgninger 15. oktober 2021 og ansøgningsfristen er 1. december 2021 kl. 12.

RMCs kandidatuddannelser med studiestart august 2022 åbner for ansøgninger 3. januar 2022 og ansøgningsfristen er 21. februar 2022.

9. nov. 2021, kl. 17.00

Øvrige events
Online via Zoom

The cantine will host get-togethers with drinks and music on the following wednesdays: 22 September, 29 September, and 6 October, all days from 16:00. The Wednesday Hang is organized by the tutors for the 1st year students, but all students, faculty and staff is very welcome.

 

Scott Cohen er ny æresprofessor på RMC

Scott Cohen er ny æresprofessor på RMC
Musikbranche-pioneren Scott Cohen er udnævnt til adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium.
Nyhed

Som en ledende personlighed og digital pioner i den internationale musikbranche er amerikanske Scott Cohen (født 1965) anerkendt for sin evne til at spotte ny teknologi og som fortaler for nye forretningsmodeller i den digitale tidsalder.

Med ærestitlen som adjungeret professor vil Scott Cohen med jævne mellemrum afholde workshops og masterclasses på RMC og dermed give konservatoriet og det omgivende musikliv adgang til sine unikke kompetencer.

Scott Cohen var i 1997 medstifter af det banebrydende distributionsselskab The Orchard, der satte nye digitale standarder for musikforbrugeren i den uafhængige del af musikindustrien. Aktuelt kortlægger han branchens langsigtede forløb i skæringspunktet mellem musik, teknologi og kultur som del af den øverste ledelse i Warner Music Group.

”Det er en enestående kilde til inspiration, vi nu tilknytter RMC og vores studerende. Det er Scott Cohens filosofi, at musikindustrien selv skal skabe fremtiden, ikke blot omfavne forandringer. Og hans arbejde med at udvide mulighedsuniverset i musikbranchen klinger perfekt med konservatoriets ambition om at uddanne fremtidens innovatorer baseret på inspirerende dialog og nyskabende udforskning,” siger Henrik Sveidahl, rektor på RMC.

Scott Cohen følger efter artpop-frontløberen Jenny Hval, støjrock-ikonet Thurston Moore, jazz-stjernen Jason Moran og impro-stilskaberen Barry Guy som den femte i rækken af udnævnelser af adjungerede professorer på RMC. Målet er et tilknyttet kollegium af musikbranche-personligheder på højeste internationale niveau, der tilsammen dækker den bredde, RMC står for – både inden for genrer og professioner i den rytmiske samtidsmusik.

”Kollegiet af adjungerede professorer på RMC giver et mærkbart bidrag til konservatoriets vision om at være en pioner blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik,” siger Henrik Sveidahl.

Læs mere om udnævnelsen af Jenny Hval som adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium HER

Læs mere om udnævnelsen af Barry Gay som adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium HER

Læs mere om udnævnelsen af Jason Moran som adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium HER

Læs mere om udnævnelsen af Thurston Moore som adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium HER

The October issue of the music magazine The Wire is out and available online for all students and employees through RMC's digital subscription. Just make sure you're connected to the school network and clik here: http://www.exacteditions.com/login/the_wire

 

21. sep. 2021, kl. 16.30

Koncert
A118, RMC

21. sep. 2021, kl. 18.20

Koncert
A118, RMC

21. sep. 2021, kl. 17.30

Koncert
Koncertsalen, RMC

Sider

Subscribe to RMC RSS