Nyhed
24.1.18

Video: Foredrag om nye veje for musikpædagogikken

Se jazzmusiker og RMC-forsker Jens Skou Olsens foredrag 'Praksisnær pædagogik som livsalig samskabelse'.

Hvad er kreativitet for noget? Hvad mener vi, når vi taler om læring? Hvilken betydning har oplevelser for vores arbejdsliv og liv i det hele taget?
Jens Skou Olsen giver fra sit ståsted som improvisationsmusiker, underviser, instrumentbygger og forsker et indblik i sine eksperimenter med en kunstnerisk, musisk tilgang til skaberværk og undervisning i dette foredrag.
Det er optaget 4. januar 2018 på konferencen 'Nye veje – nye muligheder. En konference om praksisnær musikpædagogik'.
Her inviterede RMC-docent Jens Skou Olsen med til en konkret udforskning af, hvordan den lykkelige sammenkomst af skaberværk, læringsværk og værensværk kan bibringe uventede tøbrud og styrkede praksisfællesskaber.

'Nye veje – nye muligheder. En konference om praksisnær musikpædagogik' blev arrangeret af Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Rytmisk Musikkonservatorium, Københavns Musikskole, Musikhøjskolen på Frederiksberg, Næstved Musikskole, Høje Taastrup Musikskole og Vordingborg Musikskole.
Konferencen er del af et initiativ til at styrke vidensdelingen og samarbejdet mellem musikskoleområdet og konservatorierne, som uddanner og forsker i musikpædagogik.