Thurston Moore sender live fra RMC

Oplev støjrock-professorens radiomatiné direkte fra konservatoriets kantine.
26. sep. 2018
Nyhed

Torsdag 4. oktober bliver RMC’s kantine for en eftermiddag omdannet til et radio-studie, når æresprofessor og støjrock-ikon Thurston Moore med et udpluk fra sin enorme pladesamling sætter sig til mikrofonen under temaet ”extended technique”.

Alle er velkommen til at komme og som publikum være med på en lytter, nyde en øl og få et indblik i ukonventionelle, musikalske teknikker og traditioner.

The Lake Radio live-streamer via thelakeradio.com hele arrangementet klokken 16-18, så radiolyttere verden over kan følge med.

Find radiomatinéens Facebook-event HER – alle er velkomne, ingen tilmelding nødvendig og det er gratis at deltage.

Thurston Moore er især kendt som sanger, sangskriver og guitarist i det indflydelsesrige amerikanske støjrockband Sonic Youth. Han er også digter, filmkomponist og stifter af pladeselskabet og forlaget Ecstatic Peace.

RMC og The Lake Radio inviterer til live radio foran publikum i forbindelse med Thurston Moores oktober-ophold på konservatoriet. Han blev i 2015 udnævnt til adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium og er derfor i København en gang om året for at afholde workshops, masterclasses og koncerter med de studerende.

Også artpop-frontløberen Jenny Hval, jazz-stjernen Jason Moran og impro-stilskaberen Barry Guy er æresprofessorer på Rytmisk Musikkonservatorium.

Læs mere om Thurston Moore som adjungeret professor på RMC HER