RMC er gradvis genåbnet

Under kontrollerede forhold med stramme retningslinjer.
18. maj. 2020
Nyhed

Mandag 18. maj er Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) gradvist genåbnet for alle undervisnings- , eksamens- og forskningsaktiviteter, der kræver fysisk tilstedeværelse.

Alle andre aktiviteter foregår fortsat online eller som hjemmearbejde.

Muligheden for igen at øve og bruge lokaler og faciliteter er underlagt adgangskontrol, kapacitetsstyring og stramme sundhedsmæssige retningslinjer, der sikrer, at det er sikkert og trygt at studere og arbejde på konservatoriet.

Vagter sikrer, at kun studerende, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere på forhånd booket ind i lokalerne får adgang, og indenfor har RMC taget en lang række initiativer efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer:

Blandt andet er adgangsvejene ændret, gange og trapper ensrettet, og fællesarealer lukket af. Der er sat begrænsninger på antallet af personer i alle undervisnings- og øvelokaler, lydstudier og koncertsale, og så er der indført procedurer for hygiejne og desinficering af inventar i forbindelse med anvendelse af faciliteterne.

RMC blev fysisk lukket ned 12. marts som et led i myndighedernes bestræbelser på at begrænse smittespredningen af coronavirus (COVID-19) i Danmark.

30. april indledtes en kontrolleret gradvis genåbning udelukkende for afgangsstuderende.

foto af rmc's facade