Nyhed
13.12.17

Konference: Nye veje for musikpædagogik

RMC-undervisere deler ud af deres viden, når det nye år indledes med en stor musikpædagogisk konference.

Torsdag 4. januar 2018 bliver der rig mulighed for få ny viden og inspiration, når de to københavnske konservatorier sammen med fem sjællandske musikskoler inviterer musikundervisere og andre interesserede aktører til den musikpædagogiske konference 'Nye veje – nye muligheder. En konference om praksisnær musikpædagogik'.
Konferencen afholdes på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM).
Eksterne oplægsholdere, undervisere fra konservatorierne og musiklærere fra musikskolerne står for foredrag og workshops, der kommer omkring en lang række temaer som kreativitet, fællesskab og digitale muligheder i undervisningen.
Med dagens fokus på praksisnære emner er formålet at styrke musikunderviseres daglige, faglige arbejde, både på et praktisk og et reflekterende niveau.
Fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) bidrager docent, musiker og forsker Jens Skou Olsen med et foredrag om fællesskaber og væredygtighed. Desuden afholder uddannelsesansvarlig for Music Education-linjen Jesper Sveidahl en workshop om kommunikativ musikalitet, mens underviser og sangerinde Nana Jacobi står i spidsen for en workshop om sangskrivning og kreative processer.
Klik her for at se mere om alle dagens foredrag og workshops.
'Nye veje – nye muligheder. En konference om praksisnær musikpædagogik' er arrangeret af DKDM, RMC, Københavns Musikskole, Musikhøjskolen på Frederiksberg, Næstved Musikskole, Høje Taastrup Musikskole og Vordingborg Musikskole.
Konferencen er et initiativ til at styrke vidensdelingen og samarbejdet mellem musikskoleområdet og konservatorierne, som uddanner og forsker i musikpædagogik.
OBS: Det er ikke længere muligt at tilmelde sig konferencen.