Nyhed
9.11.16

Gratis jazz-kollaborationer med Butch Lacy og Michael Blake

Kresten Osgood sætter internationalt etablerede jazz-profiler sammen med studerende fra RMC til unikke koncerter i Kulturhuset Islands Brygge 23. november og 13. december.

Over to aftener præsenterer Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) et par stærke og helt unikke jazz-møder på Kulturhuset Islands Brygges scene. 
De erfarne traditionsbærere pianisten Butch Lacy (US) og saxofonisten Michael Blake (CAN) møder hver sin gruppe talentfulde musikere fra RMC for at skabe en koncert sammen.
Det er aftenernes vært, trommeslager og RMC-underviser Kresten Osgood, der har blandet kortene og sat musikmiljøer og generationer sammen på kryds og tværs. 
Der er gratis adgang i Kulturhuset Islands Brygge begge aftener: 
 
Onsdag 23. november kl. 20: Butch Lacy & RMCfamily
Den herboende amerikanske pianist og arrangør Butch Lacy er kendt for sit samarbejde med Bob Rockwell, Jesper Løvdal, Caroline Henderson og Kresten Osgood.
Butch har i sin lange smukke karriere været musical director for Sarah Vaughn og spillet med navne som Lee Konitz, Joe Henderson, Woody Shaw, Putte Wickman og mange andre.
Butch Lacy - piano
Lo Ersare - vokal
Jonatan Melby Bak - bas
Arvid Ingvarsson - trommer
Storm D´angelo - sax
 
Tirsdag 13. december kl. 20: Michael Blake & RMCfamily
Den canadiske saxofonist og komponist Michael Blake har boet i New York i 25 år og har udgivet et hav af gode plader med navne som Tony Sherr, Dr. Lonnie Smith og Ben Allison.
Michael har været mangeårigt medlem af John Lurries Lounge Lizards. Han er en gudsbenådet komponist og en saxofonist med et meget personligt udtryk. 
Michael Blake - sax
Marta Garrett - vokal
Kamil Piotrowicz - piano
Joao Hasselberg - bas
Laurits Hilding Hyllested - trommer
Mike McCormic - guitar
 
Sted:
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
2300 Kbh S
Læs mere om de to aftener på KIB's hjemmeside.