Afgangsfestival 2020 afholdes i august

Oplev over 50 gratis koncerter med lyden af morgendagen på RMC 10.- 20. august.
17. jun. 2020
Nyhed

Den populære afgangsfestival er årets højdepunkt på RMC, hvor konservatoriet byder alle indenfor til to ugers sommeraftener med helt unikke og ganske gratis musikoplevelser på Holmen.

Også i 2020 er det kunstneriske niveau tårnhøjt hos årets kuld af udklækkede talenter og stjernespirer. Men på grund af den verdensomspændende situation udløst af COVID-19 bliver afgangsfestivalen anderledes.

Den mangfoldige koncertrække er flyttet fra de traditionelle uger i juni til 10.- 20. august.

Og afviklingen af afgangskoncerterne vil ske under særlige og kontrollerede forhold efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer i RMC's koncertsale, publikumsarealer og udeområder.

Det betyder blandt andet, at alle koncerter er for et siddende publikum, og at kapaciteten i salene er begrænset for at sikre den fornødne afstand.

Derfor er alle koncerterne under RMC Afgangsfestival 2020 også kun for publikum, der har reserveret et sæde på forhånd, se HER hvordan.

Over 50 afsluttende koncerter og -events med musikere, sangskrivere og komponister fra RMC's uddannelser er på programmet over de otte festivaldage i august – med musik i alle genrer, afarter og krydsninger mellem pop, jazz, rock, urban, folk, metal, electronica og lydinstallation.

Det samlede program for RMC Afgangsfestival 2020 ser du HER - spilleplanen bliver løbende opdateret med detaljeret information om de enkelte koncerter.

________________________________________________
RMC Afgangsfestival 2020
Mandag 10. august - torsdag 20. august
Rytmisk Musikkonservatorium
Leo Mathisens Vej 1, 1437 Kbh K
Entré: Gratis

rmc_afgang20_plakat_web.jpg