Afgang 2021: Michael Rexen

(kandidat, music creation)
16. jun. 2021
Koncert

OBS: Alle pladser optaget

afg._21_m_rexen.png

M. Rexen er komponist, sanger, entertainer og kunstner med stort K.

Han har udgivet plader i et væld af projekter (Den Magnetiske Ørn, A Key is A Key), senest med projektet M. Rexen, der sendte ham på Danmarksturne af flere omgange, hvor han blandt andet spillede anmelderroste koncerter på SPOT Festival, Roskilde Festival, Vega og Hotel Cecil.

Han har sat symfoniske værker op, lavet plader med en lang række kunstnere i Danmark og over hele verden, komponeret musik til prisvindende film (Escapar, Niels og Carl) og sidste år fik han overrakt en æres bevilling af Carl Prisen af Hanne Boel og året forinden en pris af DJBFA for ekstraordinær stamina i det kunstneriske virke. Nu er han klar med et nyt værk, i forbindelse med hans Kandidat på RMC.

M. Rexen præsenterer: For We The Sick

Al musikken er skrevet på en rejse gennem Europa under Covid-19, med alle de indtryk det har givet for at dokumentere og sætte smuk musik til den oplevelse, vi alle netop har levet igennem. Musik der reflekterer ensomheden og længslen men også de skønne øjeblikke. Musik der søger at være en ven i en hård tid. Man vil kunne opleve en kavalkade af instrumenter fra nær og fjern side om side med mekaniske musikmaskiner, der spiller original musik af M. Rexen!

Bliv beroliget af blide kompositioner, hør orkestre indspillet af Rexen selv på vejen gennem Europa og lad dig føres hen til et magisk og roligt sted af de charmerende mekaniske musikmaskiner. Alt sammen pakket ind i et vidunderligt køretøj, der kan foldes ud som en scene. Lys, lyd og symfoni i en æske. Bilen vil være til udstilling til koncerten på RMC.

Rexen vil på denne aften gennengå hans process, rejse samt præsentere live musik i en blanding imellem concert og lecture. Køretøjet er skabt så kulturen kunne vinde over Covid. Så alt dette når de tager på tour rundt i Danmark over sommeren 2021 og spiller 40 koncerter i hele landet fra juni til september. Det musikalske cirkus søger at tryllebinde publikum, med ældgamle teknikker, der er bragt ind i moderniteten.

Med lyde fra usædvanlige instrumenter, vil der kunne høres nutidige sange, antikke mekaniske maskiner - melodier, der minder om længsel og kærlighed. Showet og dets setup er lavet specifikt til at tage på tour i en virkelighed, hvor man ikke kan regne med at spillestederne kan fyldes og vil kunne opleves som pop-up koncert, som livestream begivenhed og på udvalgte venues rundt omkring i landet. Hele showet kan spilles på batterikraft. Der vil blive live-streamet fra særligt smukke og ikoniske steder rundt omkring i Danmark og Skandinavien.

Lyt via Spotify, mere på Instagram og Facebook.

Få et sneak peek af de igangværende indspilninger af symfonien 'We The Sick' og se mekanismen bag instrumentet "organetten".

16. jun. 2021
22.00 til 22.40
Akvariet, RMC
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K

Flere afgangs-koncerter?

Reserver din plads

Alle koncerter til RMC Afgangsfestival 2021 er kun for publikum, der har reserveret et sæde på forhånd.

 

Klik her for at se mere

 

Klik her for at reservere via Billetto