CAKI debate

ENTRE DEBAT LIVE: Impact!

CAKI inviterer til samtale om omverdensrelationer til de kunstnerskaber, pædagogiske praksisser og de kunstneriske udviklingsvirksomheder, der finder sted på de kunstneriske uddannelser.
Date
21.4.22
Time
15:00-17:00
Address

A118, RMC
Kbh K 1437
Denmark

I CAKI's række af samtaler om, hvordan kunstnerskaber i dag kan udfolde sig i bæredygtige arbejdsliv, er vi nået til at tale om impact-begrebet.

Impact er ikke et entydigt eller klart defineret begreb. Set i et overordnet perspektiv kan impact dog karakteriseres ved et afsæt i et ønske om at skabe en forandring, ofte på samfundsmæssigt niveau. Det handler om at sætte tingene i bevægelse og få noget forandringsskabende til at ske ved den indvirkning, handlingen, strategien eller værket har.

Hvis vi ser med analytiske øjne på begrebet, er det muligt at udskille tre niveauer i forståelse af impact: det ene er anvendelse af impact som et strategisk redskab; det andet er impact som en produktionsmetode; og det tredje er impact som intention. Det er disse tre perspektiver, der sættes fokus på i denne udgave af ENTRE DEBAT LIVE.

Med til at drøfte begrebet og dets relevans og aktualitet for de kunstneriske praksisser har vi Jennifer Vedsted Christiansen, instruktør og partner i HowToKillADog, Katrine Brocks og Pernille Tornøe, hhv filminstruktør og filmproducer og ophavskvinder til filmen ‘Under bølgerne, over skyerne’ fra 2019 samt Peter Kirkhoff Eriksen, seniorrådgiver i Bikubenfonden.

Om ENTRE DEBAT LIVE

Som underviser, forsker eller studerende på en kunstskole skal vi spørge os selv, hvad kvalitet og relevans er i den kunstneriske praksis og virksomhed, og hvordan denne står i forhold til omverdenen?

Til at understøtte og udvikle disse refleksioner har CAKI inviteret en række samtalepartnere, som på forskellig vis er i kontakt med de kunstneriske uddannelser og kultursektoren bredere, til at drøfte spørgsmålet om eksterne relationer i kunsten og den kunstneriske virksomhed. ENTRE DEBAT LIVE er en del af ENTRE-programmet, der understøtter udviklingen af ​​entreprenørskab som vidensfelt på de videregående kunstneriske uddannelser.

Værterne for temaerne er undervisere fra ENTRE-netværket, der arbejder med entreprenørskab som vidensområde på de kunstneriske uddannelser. Læs mere om ENTRE-indsatsen her.