Hvem er vi?

Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) tilbyder den højeste uddannelse inden for rytmisk samtidsmusik – et mangefacetteret begreb, som rummer vidtforgrenede udtryksformer indenfor blandt andet rock, pop, jazz, hiphop, heavy og elektronisk musik.

Rytmisk samtidsmusik er en kreativ performativ kunstform, som bygger på et solidt grundlag af faglige og kulturelle traditioner, og hvor den skabende tilgang står helt centralt.

På RMC er rytmisk samtidsmusik lig med åbenhed, nysgerrighed, provokation, mangfoldighed og fordomsfrihed.

Udover at udbyde uddannelse på højeste niveau bedriver RMC også forskning og udviklingsarbejde inden for konservatoriets kerneområder. Hertil kommer, at konservatoriet medvirker til at fremme musikkulturen i Danmark generelt og agerer som mødested for alle musiklivets interessenter. RMC lægger rammer til et mangfoldigt udvalg af offentlige kunstnermøder, koncerter, seminarer, konferencer og symposier.

RMC ligger på Holmen i København i smukke omgivelser ved vandet og midt i et vibrerende kunstnerisk uddannelsesmiljø, der også tæller Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Den Danske Filmskole og Statens Scenekunstskole.

Konservatoriets enestående fysiske rammer tilbyder alle de faciliteter, som man kan forvente af et moderne konservatorium på højeste internationale niveau.