Nyhed
7.5.21

Afgangsfestivalen afholdes 14.-24. juni

Oplev over 60 gratis koncerter med lyden af morgendagen på RMC Afgangsfestival 2021.

Den populære afgangsfestival er årets højdepunkt på RMC, hvor konservatoriet byder alle indenfor til to ugers sommeraftener med helt unikke og ganske gratis musikoplevelser på Holmen.

Også i 2021 er det kunstneriske niveau tårnhøjt hos kuldet af udklækkede talenter og stjernespirer, når den mangfoldige koncertrække fylder de traditionelle uger i juni, der i år falder på 14.- 24. juni.

Men på grund af den verdensomspændende situation udløst af COVID-19 bliver afgangsfestivalen lidt anderledes, end den plejer:

Koncerterne er således kun for publikum, der har reserveret plads på forhånd, og som kan fremvise gyldigt coronapas på koncertdagen.

Klik her for den samlede spilleplan for RMC Afgangsfestival 2021

Klik her for at komme igang med at reservere plads til koncerterne

Klik her for seneste nyt i afgangsfestivalens Facebook-event

Over 60 afsluttende koncerter og -events med musikere, sangskrivere og komponister fra RMC's uddannelser er på programmet over de otte festivaldage i juni – med musik i alle genrer, afarter og krydsninger mellem pop, jazz, rock, urban, folk, metal, electronica og lydinstallation.

Afviklingen af afgangskoncerterne vil ske under særlige og kontrollerede forhold efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer i RMC's koncertsale, publikumsarealer og udeområder. Det betyder blandt andet, at der kun er adgang til festivalområdet med gyldigt coronapas, at alle koncerter er for et siddende publikum, og at kapaciteten i salene er begrænset for at sikre den fornødne afstand.

________________________________________________
RMC Afgangsfestival 2021
Mandag 14. juni - torsdag 24. juni
Rytmisk Musikkonservatorium
Leo Mathisens Vej 1, 1437 Kbh K
Entré: Gratis, pladsreservation og coronapas kræves