Afgang 2018: Asger Nordtorp Pedersen

(solist, instrumental/vokal)
10. Dec 2018
Koncert

Føg med i Facebook-begivenheden HER

Guldimund
Sangeren Asger Nordtorp Pedersen har i løbet 2½ år fordybet sig i nærværets væsen. Gennem et utal af koncerter i vidt forskellige formater, fra intime duokoncerter til store liveproduktioner – alle under sangskriveraliaset 'Guldimund' – har han undersøgt, hvilke faktorer, der er medvirkende til, at nogle koncerter føles mere nærværende og meningsladede end andre.

Udover en skriftlig refleksion, som forsøger at give en række bud på, hvordan man kan blive bedre til at håndtere de opgaver og udfordringer, der kan gøre en udøvende musiker mindre nærværende, når hun eller han går på scenen, og samtidig på medrivende vis beskriver vejen til disse erkendelser, vil resultateterne af undersøgelsen (forhåbentlig) også kunne opleves i praksis, når Asger Nordtorp Pedersen, også kendt som Guldimund, går på scenen på Rytmisk Musikkonservatoriums koncertsal.

Det er dansksprogede tekster, der kredser om dagliglivet og almenmenneskelige følelser med en finurlighed og ærlighed, der leder tankerne hen på koryfæer som Benny Andersen og Halfdan Rasmussen.
Det mangefacetterede orkester ledsager de fine sange med akkompagnementer, der som Nordtorps vokal spænder fra det intime og skrøbelige, henover det storladne og filmiske til det energiske og vilde. Det er eksperimenterende rock i national topklasse.   

Line up:
Asger Nordtorp Pedersen - vokal
Buster Jensen - guitar
Christian Balvig - klaver, synthesizers
Carolyn Goodwin - saxofon, klarinet
Malte Nordtorp Pedersen - trompet og vokal
Anja Backmann Andersen - vokal
Jeppe Skovbakke - bas
Hans Henrik Thomsen - trommer

Se mere på Facebook eller Youtube og lyt på Spotify.

Kontakt: asgernordtorp@hotmail.com

 

Program 10. december:

Kl. 18:00 i A118: Adnan Bejtovic / AdiTracks
Kl. 19:00 i Akvariet: Mirja Klippel
Kl. 20:00 i A118: Sebastian Andreas Zieler
Kl. 21:00 i Koncertsalen: Asger Nordtorp Pedersen / Guldimund

10. Dec 2018
21.00 to 22.00
Koncertsalen, RMC
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K