Adrian Utley (Portishead) & Will Gregory (Goldfrapp)

Eksklusiv artist talk og listening session
30. okt. 2018
Artist Talk

Mød Adrian Utley (Portishead) og Will Gregory (Goldfrapp) i eksklusiv artist talk og listening session!

I anledning af 90-års jubilæet for Carl Th. Dreyers mesterværk ‘Jeanne D’Arcs lidelse og død’ opfører de to musikkoryfæer Adrian Utley og Will Gregory deres eget soundtrack til filmen i DR Koncerthuset d. 31. oktober. I den forbindelse giver RMC og en række partnere dagen før, d. 30. oktober, en unik mulighed for at møde de to Bristol-legender, når de giver et indblik i, hvordan de har skabt lydsiden til en af historiens vigtigste (stum)film. 

Det overordnede tema for artist talken er ‘musik og levende billeder’. Her møder Will og Adrian publikum i en samtale om deres arbejde med at skabe lyd til billeder. Undervejs bliver publikum inviteret ind i Will og Adrians magiske univers med lyd- og filmklip fra deres imponerende værker. 

De to britiske lyd-pionerer tager bl.a. publikum med ind i skabelsen af deres soundtrack til Dreyers storfilm. Fra tanker bag produktionen og refleksioner over processen til det færdige resultat. Vi kommer også til at høre om andre musikalske værker – bl.a. har Will Gregory tidligere opført musik til Stanley Kubricks ’A Clockwork Orange’ (1971). Det hele bliver tilsat nostalgiske anekdoter fra deres musikalske baggrund i Bristol.

Søstrene Pernille Rosendahl og Christina Rosendahl vil indtage rollen som værter. Arrangementet er et samarbejde mellem Rytmisk Musikkonservatorium (RMC), artFREQHiFi KlubbenDR KoncerthusetDet Danske FilminstitutSnykRMC - Rytmisk Musikkonservatorium og VOLUME

NB: Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet på grund af et begrænset antal pladser. Skriv til jast@rmc.dk for at tilmelde dig. 

30. okt. 2018
16.00 til 19.00
RMC, Koncertsalen
Leo Mathisens Vej 1
1437
København K