Masterclass: Dan Deacon // RMC x CPH:DOX

En af de mest krøllede hjerner i alternativ electropop er begyndt at lave musik til dokumentarfilm. Under CPH:DOX kan du møde ham til en masterclass om lyd som kunst, filmlyd og musikkens grænser. Gratis billetter til RMC-studerende.
23. mar. 2018
Masterclass

Den semi-antropologiske ’Rat Film’ sammenfletter rotter og racisme i Baltimore med et sorthumoristisk og politisk bid, og storbyparanoiaen forstærkes af en dunkel og intens glichtet lydside. I cykelfilmen ’Time Trial’ bliver følelsen af ømme lægmuskler og rå længsel efter et måske umuligt comeback gjort endnu mere levende af intense og pulserende synth-akkorder. 

Begge film vises i år på CPH:DOX og begge musikalske scores er leveret af den fantastiske electropsych-troldmand Dan Deacon, som tilmed giver koncert den 24. marts på Hotel Cecil efter visningen af ’Time Trial’.

Som optakt til koncerten kan du dagen før – den 23. marts – opleve Dan Deacon i en modereret samtale om sit nye store side-gesjæft som komponist på dokumentarfilm og om tankerne bag de unikke lydsider til filmene, som der også vil blive vist klip fra. 

Arrangementet præsenteres i et samarbejde mellem RMC og CPH:DOX og er en del af CPH:DOX's nye tiltag CPH:MEETINGS Open Academy.

Følg med i facebookeventen HER

Billetpris til masterclass: 45 kr. (men gratis for RMCs undervisere/studerende ved henvendelse til eventkordinator på jast@rmc.dk).

Eventfoto: Shawn Brackbill

23. mar. 2018
15.00 til 16.30
Hotel Cecil
Niels Hemmingsensgade 10
1153
København K