Turen går til: Japan (fuldt booket)

Kom og hør om Japans musikkultur og få et aktuelt indblik i, hvilke udfordringer og muligheder du som musiker, du må være forberedt på, hvis du har ambitioner om at udgive musik og spille koncerter i Japan.
25. sep. 2019
Seminar

Se mere på Facebook-eventet HER

Vil du spille musik i Japan? Udgive din musik? Uddanne dig? Så kom og få et indblik i dine muligheder når DMF, RMC og MXD den den 25. september sætter fokus på dansk musikeksport i Japan.

Arrangementet er udsolgt. Tilmelding til ventelisten på https://forms.gle/hA4Xhmv6RRRRSq5a8

Er du tilmeldt men forhindret, skriv til eventkoordinator Jan Stricker på , så kan din plads gå til den næste på ventelisten. 

Arrangementet byder på oplæg fra et panel bestående af:

Lo Ersare – musiker, kunstner, uddannet fra RMC - Rytmisk Musikkonservatorium
Søren Itenov – guitarist i bandet HERO
Mik Christensen – partner i Mermaid Records
Thomas Rohde – direktør for MXD - Music Export Denmark

Lo Ersare er tidligere studerende på RMC, har rejst og spillet egen musik i Japan og vil fortælle om hendes møde med den japanske kultur og hvad man som studerende kan gøre for succesfuldt at turnere og udgive sin egen musik i Japan.

Søren Itenov og bandet H.E.R.O. nyder i øjeblikket stor succes i Japan på både live og udgivelsesfronten. Søren vil sammen med Mik Christensen fra bandets pladeselskab Mermaid Records fortælle om, hvordan bandet arbejder med at fastholde succes i Japan.

Thomas Rohde, direktør i Music Export Denmark, vil indledningsvist tegne det store billede af Japan som musikmarked, hvordan de mange store musikselskaber arbejder i Japan og hvorfor man skal væbne sig med en god langstrakt strategi og tålmodighed, når man vil til Japan med sin musik og gøre karriere.

Efter oplæg fra de inviterede paneldeltagere, vil der være mulighed for at netværke og RMC, DMF og MXD byder i den forbindelse også på en sandwich og noget at drikke.

Under overskriften ’Turen går til: ’ introduceres musikere og aktører i musikbranchen for hinanden for at dele deres viden om udvalgte territorier for musikeksport. Møderne arrangeres af Dansk Musiker Forbund, Rytmisk Musikkonservatorium og Music Export Denmark.

25. sep. 2019
17.00 til 18.30
Akvariet, RMC
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K