Turen går til: Danmark

Kom og hør hvordan du kan skabe dig en karriere i Danmark og hvordan du anvender Danmark som en trædesten til en international musikerkarriere.
4. dec. 2019
Seminar

Se mere på Facebook-eventet HER

Hvordan arbejder du professionelt og strategisk med dit hjemmemarked, når du vil opbygge din musikkarriere og eksporterer du dig selv og din musik bedst muligt til andre territorier i udlandet?

Alt det får du svar på når RMC, MXD og DMF inviterer dig til en keynote og paneloplæg. Vi byder på en bid mad og noget at drikke inden keynote og panelet deler ud af deres erfaringer.

Arrangementet er gratis, men grundet begrænsede pladser er tilmeldinger nødvendig. Tilmeld dig med DENNE FORMULAR

’Turen går til…’-seminar fokuserer på territorier udenfor Danmark. Denne gang træder vi dog et skridt tilbage og kigger på hvordan du bruger dit hjemmemarked strategisk og opbygger en historie inden du kaster dig over at erobre resten af verden.

Dagens arrangement indledes med en keynote af Thomas Rohde, direktør i MXD (Music Export Denmark). Thomas vil fortælle om MXD’s opgave med at eksportere dansk musik, hvornår og hvordan man som kunstner bliver relevant som eksportvare og hvad man skal fokusere på at have på plads selv på sit hjemmemarked inden musikkarrieren skal rettes mod udlandet.

Herefter er der oplæg fra et panel bestående af:

Bisse – musiker, kunstner, uddannet fra RMC - Rytmisk Musikkonservatorium
Anne Sofie Jeremiassen – selvstændig musikkonsulent, tidligere direktør i ArtPeople og tidligere Head of Virgin Music i Danmark.

Dagens moderator er Thomas Hyllested, faglig konsulent i Dansk Musiker Forbund.

Både før og efter keynote + oplæg fra de inviterede paneldeltagere, vil der være mulighed for at netværke og RMC, DMF og MXD byder i den forbindelse på en sandwich og noget at drikke.

Under overskriften ’Turen går til…’ introduceres musikere og aktører i musikbranchen for hinanden for at dele deres viden om udvalgte territorier for musikeksport. Møderne arrangeres af Dansk Musiker Forbund - DMF, RMC - Rytmisk Musikkonservatorium og MXD - Music Export Denmark.

Er du tilmeldt men forhindret så skriv til eventkoordinator Jan Stricker på jast@rmc.dk, så kan din plads gå til den næste på ventelisten.

GRATIS ADGANG, ALLE ER VELKOMNE

4. dec. 2019
17.30 til 20.00
Dansk Musiker Forbund, DMF
Sankt Hans Torv, 26
2200
KBH N