Kunsten som motor i samfundet: Sigrun Saevarsdottir-Griffiths

Hvordan kan den udøvende kunst bidrage til udviklingen af mennesker og fællesskaber? Og hvorfor skal den? Mandag d. 12 november kan du møde Sigrun Saevarsdottir-Griffiths fra Guildhall School of Music and Drama i London og høre hendes bud på, hvordan kunsten og musikken kan operere i civilsamfundssammenhænge.
12. nov. 2018
Keynote

Den institutionaliserede musikundervisning står midt i store forandringer i disse år, og fremtidens musikundervisere skal kunne andet og mere end hidtil for at kunne leve op til arbejdsmarkedets og kunst- og kulturlivets behov.

Derfor ses der stadig flere muligheder og perspektiver i, at musikere bidrager bredere til udvikling af mennesker og fællesskaber i de uformelle musikmiljøer og i civilsamfundssammenhænge.

Sigrun Saevarsdottir-Griffiths fra den Guildhall School of Music and Drama i London har i mange år arbejdet med at facilitere samskabelse inden for det musikalske område, og i særdeleshed med inddragelse af udsatte børn og voksne. Et af hendes mest værdsatte projekter er bandet The Messengers, som består af studerende fra Guildhall skolen og brugere fra St. Mungos herberg for hjemløse.

Sigrun er dybt passioneret i forhold til at promovere samskabelse af kunst og musik som en motor for møder mellem mennesker fra forskellige samfundslag.

GRATIS ADGANG - ALLE ER VELKOMNE

12. nov. 2018
16.00 til 17.30
RMC, Lokale A118
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K