RMC præsenterer på Alice: The Strangement Society, Therese Aune, Michael Rexen

Oplev spændende musikere fra Københavns talentmasse, når Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) inviterer til gratis 1. års-kandidatkoncerter på Alice.
4. jun. 2019
Koncert

Følg med på aftenens Facebook-event

GRATIS ADGANG, ALLE ER VELKOMNE

Kl. 20.00 The Strangement Society
Kl. 21.00 Therese Aune
Kl. 22.00 Michael Rexen

 

The Strangement Society

The Strangement Society er et kollektiv af allestedsnærværende musikere som til denne koncert fremfører 'Dark Energy and sounds form our Solar System' komponeret af Miguel Angel Crozzoli.

Det er den anden komposition i serien kaldet ’SCI Music’ relateret til Miguels nye Københavnske projekt, der søger at bygge bro mellem ikke-konventionelle musikalske elementer og nye videnskabelige undersøgelser mod en ny indsigt i virkeligheden.

Line-up:

Miguel Crozzoli - saxofon og konduktør
Jon Sensmeier - tenorsaxofon
Valeria Miracapillo - electronics
Jura Sedyte - vokal
Petter Asbjornsen - kontrabas
Albert Cirera - sopransaxofon
Barbara Kammer - viola

Se mere på Instagram, Facebook og Soundcloud.

 

Therese Aune

Therese Aune opererer i et minimalistisk lydlandskab hvor svævende synthesizere møder en kraftfuld og rå stemme. Med inspiration og elementer fra eksperimentelle musikudtryk forsøger hun at lege med rammene for hvad popmusik er og kan være.

Til denne koncert præsenterer Aune et sæt sange, som i stor grad omhandler udfordringerne knyttet til det at leve som man forventes at leve, samt de modstridende følelser, som kan opstå gennem behov og frygt for tilknytning til andre mennesker.

Se mere på Soundcloud, Instagram, Facebook og på hjemmesiden.

 

Michael Rexen

International kunstner baseret i København og stolt kompositionsstuderende på RMC.

Oftest set i en traditionel bandopsætning hvor Michael er velkendt som frontmand og sanger. På RMC arbejder han udenfor sin komfortzone for at udvikle sine kompositoriske færdigheder.

Det sidste år er blevet brugt på at udvikle idéer omkring ord som: background music / music for dampened conversation / music without a sender.

Forvent en rolig og blid oplevelse og venligst medbring dine hovedtelefoner.

Arbejdstitel: People in a room.

4. jun. 2019
20.00 til 22.30
Alice
Nørre Alle 7
2200
Kbh N