RMC præsenterer på Alice: Jon Sensmeier, Jonas Engel og Mayokondor

Oplev spændende musikere fra Københavns talentmasse, når Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) inviterer til gratis 1. års-kandidatkoncerter på Alice.
3. jun. 2019
Koncert

Følg med på aftenens Facebook-event

GRATIS ADGANG, ALLE ER VELKOMNE

Kl. 20.00 Jon Sensmeier
Kl. 21.00 Jonas Engel
Kl. 22.00 Mayokondor

 

Jon Sensmeier

Electrified fragments of air, spit, and wood. Longing melodies crackling through glitching textures, rising, unfolding, entangling again and collapsing into vacuum.

Den tyske saxofonist Jon Sensmeier forarbejder live sin lyd gennem computere. Hans lyd handler om manipulering af tid, multiplicering af stemmer og omdannelse af klangfarver. Til denne koncert udforskes hans nyeste kompositioner.

Lyt på Soundcloud og se mere på hjemmesiden.

 

Jonas Engel

Jonas Engel udnytter mulighederne for at skabe lyd og støj på sine vind-instrumenter. Hans udforskning af akustisk støjmusik er influeret af elektroniske lyde, udvikling af spilleteknikker og instrumentjusteringer, der sigter efter atypiske lydresultater.

Til denne koncert vil han forstærke sine lydlandskaber sammen med et elektrificeret band, som smelter ind i kosmos.

Som saxofonist og komponist er Jonas Engel en aktiv stemme i den unge kreative musikscene i Tyskland og leder af de prisvindende bands Just Another Foundry og Own Your Bones.

Lyt på Youtube, Soundcloud og på hjemmesiden

 

Mayokondor

Mayokondor er en portugisisk musikgruppe. De startede deres rejse i 2018 med et kunsterrefugium, der kombinerede musik og VR i en udforskning af en anderledes form for historiefortælling.

De arbejder i øjeblikket på deres debut-EP. Gruppens musik er inspireret af forskellige genrer fra jazz, pop, hiphop til mere eksperimenterende lyde.

Line-up:

Diogo Martins
João Miguel Braga Simões
Pedro Lima
Luís Vieira

3. jun. 2019
20.00 til 22.30
Alice
Nørre Alle 7
2200
Kbh N