Nyhed
23.6.21

Vandudsigt med morgendagens musik under jazzfestivalen

3. - 4. juli inviterer RMC til to dages gratis koncerter i sommeromgivelser og improvisationens tegn.

Hvor skal du tage hen første weekend under Copenhagen Jazz Festival, hvis du gerne vil bade, drikke fadøl og høre et skarpt kurateret program af morgendagens jazz? Du skal på Holmen til RMC Jazz Fest 2021 med gratis koncerter både indendørs og udendørs ved vandet!

Under Copenhagen Jazz Festival åbnes dørene til de eksperimenter, som foregår under overfladen på konservatoriet, og som i år bobler og syder mere end nogensinde, da alle musikerne længes ubeskriveligt efter at komme på scenen foran et publikum igen.

RMC inviterer 3. og 4. juli til et brag af en to-dages-festival med nogle af morgendagens funklende jazz-stjerner i de mest fantastiske omgivelser ved vandet under træerne med udsigt til Christiania.

De gratis koncerter starter begge dage kl. 14:30 og foregår indendørs på scenen i salen Akvariet og på en til lejligheden opbygget udendørsscene nede ved vandet.

Musikerne udfolder sig i alt fra solo til ensemblestørrelse. Et af højdepunkterne bliver utvivlsomt Peter Bruun Ensemble, der består af et stort hold studerende fra RMC, som lørdag aften kl. 20:00 fremfører nye kompositioner af den erfarne trommeslager og komponist Peter Bruun. Kompositionerne tager form af forskellige rytmiske strukturer og grafiske partiturer, som danner rammen for ensemblets frie improvisationer.

Der vil blive serveret kolde øl af bryggeriet People Like US fra baren i Akvariet, og udover det annoncerede koncertprogram er der høj risiko for pop-up-koncerter langs vandet, på parkeringspladsen eller under elmene. Rammerne er givne, men uforudsigeligheden råder disse to dage i improvisationens tegn.

Følg også med i Facebook-eventet for RMC Jazz Fest