Priser til to RMC'ere

Ahmad Zareini og Kaktus Einarsson afslutter studieåret med en særlig udmærkelse.
26. jun. 2019
Nyhed

Kaktus Einarsson modtager et legat på 20.000 kroner fra Fonden til Støtte af Samtidsmusik. Han har netop afsluttet første år på kandidatuddanelsen Music Creation.

I indstillingen til fonden lyder det blandt andet: "Udover at være et lysende talent indenfor såvel sangskrivning, produktion og partiturkomposition, er Kaktus en enorm ressource for sine medstuderende og så er han ualmindelig tjekket med sine studier."

Ahmad Zareini modtager et legat på 10.000 kroner fra Beckett Fonden. Han er nybagt dimittend fra bacheloruddanelsen Musikproduktion og belønnes for at have udvist et særligt højt niveau blandt årets afsluttende projekter og afgangskoncerter på Rytmisk Musikkonservatorium:

"Gennem de seneste 3 år på RMC har Ahmad været i en rivende udvikling som senest foldede sig smukt ud under hans afgangskoncert som bachelor i musikproduktion. Ahmads vilje til at opsøge fællesskaber, at skabe sammen med og gennem andre, at se muligheder og turde tage chancer, har udviklet ham til en kunstner med stort udsyn og udtryksmæssig dybde."

Kaktus Einarsson og Ahmad Zareini fik overrakt legaterne i forbindelse med RMC's dimittendreception mandag 24. juni.