Workshop for sangskrivere: Pia Raug og teksten

NU ÅBEN FOR TILMELDING: Pia Raug er gæst i RMC's faglige workshop-serie om sangtekster for sangskrivere.
7. nov. 2018
Workshop

Find Facebook-event HER

En af Danmarks vigtigste sangskrivere og musikere er gæst i den tilbagevende workshop for sangskrivere med fokus på sangtekster.

Pia Raug har siden 1970'erne været aktiv på den danske musikscene, fra debutalbummet "Hej lille drøm" til "Farver og forvandlinger", der kom i 1998. Hun har samtidig været aktiv som forfatter og udgav i 1984 prosadigtet "Huset", og i 2000 kom romanen "Bristepunktet".

Raug er også kendt for at arrangere andre forfatteres tekster, og hendes arbejde med at sætte musik til Inger Christensens ikoniske digtsamling "Det" er et af de meste vellykkede af slagsen i en dansk kontekst. 

Aftenens vært er Pablo Llambías, der til daglig underviser i tekst på RMC, og som også kendes som forfatter og tidligere leder af Forfatterskolen.

Workshoppen er for aktive sangskrivere og deltagerantallet er begrænset til 30 personer. Der åbnes for tilmelding en måned før arrangementet, mandag d. 8 oktober. 
Skriv til PabloLlambias@rmc.dk for tilmelding.

Bemærk at du først er tilmeldt, når du har fået en bekræftelsesmail. Du kan ikke møde op på aftenen uden tilmelding per mail.

Workshoppen finder sted i Akvariet på RMC på Holmen. Der er indgang fra Eik Skaløes plads 1.

7. nov. 2018
19.00 til 22.00
Akvariet, RMC
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K