Masterclass: Vlad Kreimer fra SOMA Laboratory ­

RMC og STRØM inviterer til en demonstration og talk med Vlad Kreimer, manden bag SOMA Laboratory og de innovative ukrainske synthesizers Lyra 4 og 8.
23. feb. 2018
Masterclass

SOMA blev etableret af Vlad Kreimer, en radiotekniker og musiker som boede i Donetsk, og som i fritiden producerede high-end studie udstyr og byggede usædvanlige synthesizers til sig eget forbrug.

Efter at konstrueret en demo på LYRA, oplevede han en massiv interesse fra synthesizer communities over hele verden, hvilket blev startskuddet til at starte en regulær produktion og firmaet SOMA Laboratory.

Hør hjernen bag teknologien demonstrere LYRA synthen, fortælle om SOMA Laboratorys filosofi og sine mange idéer om live electronics, udvikling af synthesizerteknologi og russiske synthesizeres historie.

Læs mere om SOMA Laboratory HER:

Følg med i Facebook event HER.

Alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Arrrangementet er et samarbejde mellem RMC og STRØM

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

SOMA Laboratorys filosofi

- Instruments that invite you to listen to yourself
- Balance and interaction instead of linearity and control
- Deep nature instead of imitation

Om Vlad Kreimer
Ukrainsk/Russisk lydkunster, radio- og lydtekniker. Han har i en årrække produceret eksperimenterende musik, men har samtidig arbejdet med en række store popmusikere. Siden 1998 har han stået bag mere en 40 udgivelser på CD, vinyl og kassettebånd.

Vlad Kreimer er grundlægger af SOMA Laboratory.

23. feb. 2018
16.00 til 17.30
RMC, A116
Leo Mathisensvej 1
1437
København K