'A Life in Waves': film & talk med Suzanne Ciani

RMC byder indenfor til en spændende tværæstetisk aften med både film og talk om den amerikanske synthesizerpioner, Suzanne Ciani.
23. jan. 2020
Artist Talk

Find Facebook-event HER

RMC varmer op til koncerten med Suzanne Ciani i Koncertkirken, ved at invitere publikum til en artist talk med kunstneren selv, dagen før, torsdag d. 23. januar.

Til aftenens artist talk, vil der først helt eksklusivt vises den biografiske dokumenter 'A Life in Waves', hvor Suzanne Cianis kompositoriske pionærarbejde udforskes på det store lærred.

Derefter skal vi have en samtale med kunstneren selv, når musiker og radioproducer, Kim G. Hansen, modererer en artist talk med Suzanne Ciani. Samtalen vil tage udgangspunkt i hendes musikalske rejse fra klassisk uddannet komponist på Buchla synthesizeren, til kommercielt lyddesign for store internationale firmaer.

GRATIS ADGANG, ALLE ER VELKOMNE

OM SUZANNE CIANI (US)
Få kunstnere har en karriere, der strækker sig så bredt som Suzanne Ciani - fra hendes banebrydende solokarriere inden for new age og elektronisk musik, til Hollywood-filmscores og lyddesign, til videospil og reklamer for store virksomheder som Coca-Cola og Atari.
 
I løbet af sin mere end 40årige karriere, er Ciani blevet nomineret til en Grammy fem gange og udgivet 16 soloalbums, herunder "Seven Waves", "The Velocity of Love" og senest hendes comeback: det kvadrafoniske modulære Buchla-synth performanceværk "LIVE Quadraphonic".

Ciani har bl.a. leveret stemmen og lydene til Ballys banebrydende "Xenon" pinball-maskine, skabt Coca-Colas pop-and-pour-lyd, designet Ataris lydlogo, spillet koncerter over hele kloden og skabt sig en karriere, som en af de mest kreative og succesfulde kvindelige komponister i verden. I 2017 havde dokumentaren 'A Life in Waves' om Cianis liv og arbejde premiere på den toneangivende South By South West filmfestival.

23. jan. 2020
15.45 til 18.00
RMC, A118
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K