Workshop for sangskrivere: Jokeren og teksten

Jokeren er gæst i RMC's faglige workshop-serie om sangtekster for sangskrivere.
3. okt. 2018
Workshop

Find Facebook-event HER

-------------------------------------

NB: Der er nu åben for tilmelding til workshoppen: skriv en mail med lidt om dig selv og dit tekstarbejde til PabloLlambias@rmc.dk

Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

-------------------------------------

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere dansk raps stodder-rapper #1, Jokeren, der er efterårets første gæst i den tilbagevende workshop for sangskrivere med fokus på sangtekster.

Jokeren har i mere end tyve år været en af de mest markante tekstforfattere i dansk rap. Vi kender til rapperen Jokeren, men han er også forfatter til bøgerne "Storbystodder", "Det Er Bare Ord" og "Sengen Er Giftig". Siden 2010 har han udgivet tre albums som medlem af gruppen Grafisk Musik, et jazzet spoken-word projekt med afsæt i Jesper "Jokeren" Dahls tekster.

Deltagerantallet til workshoppen er begrænset til 30 personer, og man skal tilmelde sig til på forhånd hos aftenens vært, Pablo Llambías, der til daglig underviser i tekst på RMC, og som også kendes som forfatter og tidligere leder af Forfatterskolen.

Workshoppen er for aktive sangskrivere. Der åbnes for tilmelding cirka en måned før arrangementet, fredag d. 7 september. Mere information kommer her og i det tilknyttede facebookevent. 

Bemærk at du først er tilmeldt, når du har fået en bekræftelsesmail. Du kan ikke møde op på aftenen uden tilmelding per mail. 

Workshoppen finder sted i Akvariet på RMC på Holmen. Der er indgang fra Eik Skaløes plads 1.

3. okt. 2018
19.00 til 22.00
Akvariet, RMC
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K