Fredagsklub: Lyt Dybt #2

Mere fredagslytteklub på RMC eksekveret af podcast- og lydentusiasterne Jan Høgh Stricker og Rasmus Cleve Christensen
28. apr. 2017
Lytteklub

Så er det igen tid til fredagslytteklub på RMC eksekveret af podcast- og lydentusiasterne Jan Høgh Stricker og Rasmus Cleve Christensen.

Til den anden fredagsklub beskæftiger vi os med de lydmiljøer, der omgiver os, og som vi bevæger os i. Vi får besøg af forsker og lydentusiast Ingeborg Okkels, der hjælper os med at blive bevidste om vores lydlige omgivelser, og hvordan de påvirker vores liv og adfærd. Vi lærer om canadiske Raymond Murray Schafer og hans World Soundscape Project, der har skabt et helt begrebsapparat for at beskrive og arbejde med hverdagens lydlandskaber. Vi skal også på en optage-opgave, hvor vi indfanger nogle af disse landskaber med mikrofoner og bliver klogere på, hvad det vil sige at være i en verden af lyd.

Følg med i Facebook event HER.

Kom og lyt med! Alle er velkomne. Der er fri adgang.

Foto: Bjørn Bertheussen.

Fredagsklub Lyt Dybt #3 finder sted 19. maj 2017. Dette er det sidste arrangement i en række af tre.

 

28. apr. 2017
15.30 til 18.00
RMC, A118
Leo Mathisens Vej 1
1437
Købenahvn K.

Om Lyt Dybt

LYT DYBT er en podcast skabt i samarbejde mellem magasinet Seismograf og internetradioen The Lake.

 

De to værter Jan Høgh Stricker og Rasmus Cleve Christensen forsøger at åbne ørerne for kunsten, for historien og for omverdenen, når de i hver episode opsøger gæster, der omgiver sig med lyd på forskellige måder.

 

De bevæger sig gennem lydoptagelser, eksperimenterende musikformer, lydkunst, musikalsk tænkning og alt derimellem, der kan vække deres og lytterens soniske bevidsthed. De har bl.a. besøgt havets dyb, jordens indre, New Yorks gader, en radiojournalists dødsleje, et rumsonde-mixtape, nogle glemte telefonsvarerbånd, ånder og spøgelser i det hinsides og en lyttemeditation over årstidernes skiften.