Bisse og teksten

Mød avantgardekunstneren, den bidske og kompromisløse Bisse, til en intens workshop om lyrik og sangskrivning.
24. apr. 2019
Workshop

Følg med op Facebook event HER

OBS: TILMEDLING PÅKRÆVET, se længere nede:

Det er med stor glæde, at RMC kan præsentere sangskriver og multikunstner Bisse aka.Thorbjørn Radisch Bredkjær som gæst i workshopserien "...og teksten" for sangskrivere med fokus på tekstarbejde.

Siden debuten “PMS” i 2015 har Bisse udgivet ni udgivelser, vundet fem Steppeulve-priser samt andre priser og taget landets scener og publikum med storm med sin selvudleverende og uforfalskede musik. Musikken spænder mellem det spraglede kunstpop, der bølger mellem drømmende guitarrock og elektroniske new wave-undersøgelser: en beatpoetisk og legesyg æstetik.

Aftenens vært er Pablo Llambías, der til daglig underviser i tekst på RMC, og som også kendes som forfatter og tidligere leder af Forfatterskolen.

Deltagerantallet er begrænset til 30 personer, og man skal melde sig til på forhånd hos aftenens vært, Pablo Llambías på PabloLlambias@rmc.dk

Bemærk at du først er tilmeldt, når du har fået en bekræftelsesmail fra Pablo. Du kan IKKE møde op på aftenen uden tilmelding per mail. Du kan ikke nøjes med at melde dig til via tilmeldingsknappen på Facebook-begivenheden.

24. apr. 2019
19.00 til 22.00
Akvariet, RMC
Eik Skaløes plads 1
1437
Kbh K