Artist talk: RP Boo (US)

Mød RP Boo, en af footwork-scenens største skikkelser, til en artist talk på RMC.
8. nov. 2018
Artist Talk

Find Facebook-event HER

RP Boo – a.k.a. Kavain Space er faderskikkelsen på Chicagos footwork-scene, den hurtige, repetitive musik og dans, der flyder over af rytmiske synkoper og staccato beats. Det er svært ikke at blive overvældet første gang man præsenteres for footworkens forrygende forløb af hektiske high-hats, Roland R-70’erens distinkte klap og mosaikker af samples. RP Boo har en fortid som danser, før han begyndte at producere musik. 

Footwork er vokset ud af Chicago-house, men det er dansen som har udviklet sig, og så måtte rytmer og beats følge med. Men de to kan ikke adskilles: vi taler dansere der skubber producere og producere, der skubber dansere.

På RMC er vi stolte af a præsentere RP Boo til en artist talk dagen inden hans koncert på ALICE CPH. Med sig har Boo et nyt album, “I'll Tell You What!”, der udkommer til juli på pladeselskabet Planet Mu, der også huser kunstnere som Jlin, DJ Rashad, Burial og mange andre. På albummetr følger RP Boo de vante motiver: kosmos, bevægelse, rytmiske modsætninger og sammenvævede vokaler. Alt sammen pakket ind i en ond, brummende bas.

Moderator: TBA

Præsenteres i samarbejde med Alice CPH og Proton.

GRATIS ADGANG, ALLE ER VELKOMNE

8. nov. 2018
16.00 til 18.00
A118, RMC
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K