Afgang 2020: Andrejas Jeppesen

(bachelor, musiker) OBS: Alle pladser optaget
12. aug. 2020
Koncert

praytell.
praytell. er et nyt eksperimenterende hiphop/punkrap-projekt, der bringer en lyd, som aldrig før er set i DK. En 2020 hiphop-ækvivalent til Sonic Youth. Som havde Harry Partch en lærling, der tog til en masse Black Flag og My Chemical Romance koncerter og valgte at lave hiphop ud af den viden.
Teksterne behandler atypiske emner som bl.a. køn, seksualitet, psykisk sygdom og følelsen af eksludering - ført frem i et utraditionelt lydunivers. 

Tilgængelig, men udfordrende in-yr-face hiphop, til dem som vil have noget, der ikke lyder som noget andet, men heller ikke vil slås ud af den. Lydene er støjende, mærkelige, syntetiske og plastikagtige og drager paralleller til meme-hjørnet af internettet, i et clash med den fysiske verden.

Looney-Toons a la HBO. Et sødt og farverigt univers, hvor ingen har det godt. 

Bag praytell. står Andrejas Jeppesen. Andrejas skriver både tekster, rapper og producerer til praytell. og får numrene mixet af Lille Høg (Soundvenue: “Arkitekten bag en ny dansk hiphoplyd”).
I december 2019 var Andrejas i Los Angeles for at arbejde med produceren Parker Corey, som kommer fra den toneangivende hiphop-gruppe Injury Reserve, der bl.a. er kendt for deres arbejde med JPEGMAFIA, Aminé og Rico Nasty.
I sit tidligere virke som guitarist og sanger har Andrejas bl.a. lavet et album med Thurston Moore (Sonic Youth).

Læs mere på praytell.s Instagram.

Booking:

12. aug. 2020
19.40 til 20.00
Koncertsalen, RMC
Leo Mathisens Vej 1
1437
Kbh K

Flere afgangs-koncerter?