Events på RMC

På RMC præsenterer vi kunstner- og branchemøder i øjenhøjde for alle, under navnet RMC Events.

RMC Events præsenterer gennem hele året et bredt udsnit af forskellige eventformater, eksempelvis artist talks, masterclasses, brancheseminarer, paneldebatter, seminarer og lytte-sessions.

Som en del af RMC Events producerer vi også en podcastserie under navnet RMC Podcast med artist talks, mixtapes og koncertoptagelser i samarbejde med RMC’s studerende, ansatte og gæster.

Målsætningen for hvert RMC-event er at udbyde en bred vifte af inspirerende møder, der afspejler den kunstneriske, faglige og æstetiske bredde på RMC’s uddannelser. Og i den rytmiske samtidsmusik i øvrigt.

RMC Events er altid åben for idéer og nye samarbejder. Sidder du med en idé til en kunstner, en tematik i musikbranchen eller en tendens indenfor musiklivet, som vil passe godt til RMC? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er fleksible og elsker at udforme nye, interessante formater.

Et RMC Event faciliteres som udgangspunkt af en moderator (underviser, studerende eller ekstern moderator). Inputs til disse er derfor også altid meget velkomne.

Møderne foregår oftest på RMC, men afviklingen kan også ske på en ekstern location – fx lokale spillesteder, brancheorganisationer og kunstinstitutioner.

RMC Events er gratis og åbne for alle og markedsføres på rmc.dk og på Facebook.
Tilmeldingskrav kan forekomme.

RMC Events koordineres af Jan Høgh Stricker og Lærke Uldal.

Kontakt: Events på RMC

Planlagte og tidligere events på RMC