Studieadministrativ medarbejder 32 timer ugentlig (barselsvikariat)

En af vores studieadministrative medarbejdere skal på barsel og derfor søger vi en barselsvikar til Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). Du bliver en del af en lille uddannelsesinstitution med tæt kontakt til vores studerende og undervisere.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Undervisningsadministration
  • STADS-opgaver
  • Administration af undervisningsprøver
  • Administration i forbindelse med kvalitetssikring og evaluering
  • Journalisering
  • Referent i Studienævn
  • Administrative opgaver i forbindelse med udveksling
  • Rejsebestilling

​Du kommer også til at stå for den daglige pasning af omstillingen fra kl. 9-10 og 13-14.

​Vi ser gerne, at du har erfaring med studieadministrative opgaver, herunder erfaring med STADS. Du skal være en erfaren bruger af Excel og gerne have kendskab til Survey Exact. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med Public 360 eller andre journaliseringssystemer.

Din tilgang til dine arbejdsopgaver er selvstændig og struktureret. Du er effektiv, omhyggelig og trives med at have mange bolde i luften.

Derudover trives du i et foranderligt miljø med krav til høj kvalitet, har gode sociale kompetencer og er god til at samarbejde.

Du bliver en del af sekretariatet, som varetager opgaver vedrørende økonomi, løn, personale, studieadministration, uddannelses­koordination, kommunikation, IT, musikteknik og bygningsdrift.

Stillingen er på 32 timer om ugen og aflønnes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat. Stillingen ønskes besat snarest muligt og gerne pr. 1. april 2017. Barselsvikariatet løber i 6-8 måneder med mulighed for forlængelse.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af studieadministrationen Lene Finderup Kristiansen, tlf. 41882503. Yderligere oplysninger om konservatoriet kan findes på www.rmc.dk.

Ansøgning sendes elektronisk senest søndag den 19. marts 2017 via dette link.

Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) er en videregående kunstnerisk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Vores vision er at være toneangivende blandt verdens førende uddannelsesinstitutioner inden for rytmisk samtidsmusik og uddanne dimittender, som skaber musik og musikoplevelser, der beriger og bevæger.

RMC betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge den ledige stilling.

For yderligere oplysninger

Søg stillingen: Studieadministrativ medarbejder (barselsvikariat)